Äldre kvinna räddad till livet !

Äldre kvinna överlevde astmaanfall. Tidigt i morse fick vi meddelande om svårt sjuk kvinna i Khulna sydvästra Bangladesh. Iväg till flygplatsen och vi lyfter mot en klarblå himmel. Lungt och fint i luften ingen turbulens nu på vintern . Landar 35 minuter senare i Khulna. Patienten är redan där , båten kommer Raju o jag lyfter över henne på vakum båren pumpar ur luften och den blir stel och bra. Vi är fyra stycken som lyfter in henne i planet, startar lite senare mot Dhaka. Flera airliner på tur före oss för ILS inflygning bana 32. Jag frågar approach kontrollen om jag kan få förtur och det fick jag smidigt och bra. Landar några minuter senare. Killarna är redo med våran ambulans och in med henne i den och iväg till sjukhuset. MAF räddade ett liv idag , marktransport minst 12 timmar.

DSCF2168

DSCF2181

DSCF2203

DSCF2227

Leave a Reply