Slumskolan

På vår lilla skola är det alltid full rulle…. det är mycke lära, lek och bus. Barnen har lärt sig att skriva och läsa både på bengaliska och engelska och det är inte det lättaste. Det bengaliska alfabetet har 51 bokstäver . Vi hoppar hage, hopprep, spelar fia och leker med docker och bilar. Vi lyssnar även på sagor och har frukt eller grönsakstunder då de får upptäcka nya färger, former och smaker . Vi älskar att uppmuntra barnen, viktigt att tala om för dem hur värdefulla de är och att vi älskar och tror på dem. Barnen är Bangladesh framtid ! Vill ge dem hopp om framtiden och ge deras drömmar liv… Och ni skall veta att man blir så glad och lycklig att vara tillsammans med dem och bortskämd med många pussar och kramar blir man med. Tack för ditt hjärta för Bangladesh och för att du är en del av det!
” om man inte har någonting i livet, men en god vän, då är man rik”
lovepeople#lovemillgate#lovebangladesh
blessed 2 bless / Maria

dsc06823

dsc08005

dsc08007

dsc08013

dsc08017

Leave a Reply