Millgate News

Hej på er !
Nu var det ett tag sen det kom en hälsning från mig och New Hope Center. Det har hänt mycket sen sist gång. Som ni kanske redan vet så har vi haft monsoon som nu är på sista versen tack och lov. Det har varit mycket regn ooh rusk… regnet har bara öst ner. Så det har varit översvämningar överallt i vårt område där vi håller till . Mycket förstörelse av människornas hus eller ruckel har varit fyllda till vaderna med vatten. Det blir mycket virus och sjukdomar som feber och denguefeber, diarré och förkylningar mm Och vi är så tacksamma till läkemedelsföretaget Beximcol för deras support av läkemedel och vitaminer mm av alla de slag till skolan och hela slummen.
Nu har vår skola fått sig ett litet lyft , med sluttande cementgolv utanför vår skolas entre’ så vi slipper få in mer geggamoja. Det blev riktigt fint och så har vi gjort en liten blomster rabatt och ni kanske minns en gammal härlig sång ” i min lilla lilla värld av blommor finns det plats för var och en ….. och på vår lilla plätt får barnen lära sig att vårda och ta hand om det livet har att ge.
Och nu är det snart slut på vårt första skolår som har varit helt fantastiskt och lärorikt på många olika sätt. Vi har många som står i kö för att börja skolan i januari. Alla dessa ljuvliga ungar, vilken rikedom att få vara en del av ge dem ett hopp och kärlek , och rusta dem för livet och dessutom välsigna dem med mat ,kläder, lära sig läsa och skriva leka och busa …. kan livet bli värdefullare! Det är livet ! Vad Du gjort mot en av dessa mina minsta det har du gjort mot mig !
Bless to bless / Maria
#lovebangladesh#lovemillgate#loveneverends#hope#love#

P1040020

P1040021

P1040026

P1040028

Leave a Reply