Flyg säkerhets kurs

Idag har jag suttit nästan hela dag och gjort en kurs i flyg säkerhet , handlar om säkerhetskontroll på flygplatser , kapning av flygplan, bomb ombord, och massor med annat. Om internet hade varit så trögt hade det väl gått fortare. Kurserna är gjorda av Svenskt företag. Provet avslutas med 30 frågor och när jag gjort 30 frågan klickar på finish så händer ingenting. Bara att börja om från början visade sig att man måste dubbelklicka på svaren. Klarade mej med nöd och näppe , börjar bli för gammal för att studera inte mycket kvar där uppe.

Kollade på lägenhet , kommer in presenterar mig för en Bengalisk kille där han frågar var jag är ifrån jag svara Sverige. Han skiner upp och börjar prata flytande Svenska. Visar sig att han är född och uppväxt i Sverige. Ja världen är liten ibland.

 

One thought on “Flyg säkerhets kurs”

Leave a Reply